Dj JonasBreng het beste van de festivals naar jouw school!

Nu Boeken

Jouw Schoolfeest

Een feest met een vette Dj, de hipste muziek, vette lichteffecten de beste beats en coolste special FX. Wie wil dat nou niet?

Nee, het is geen droom. Dit kan zomaar jouw schoolfeest zijn...


Lees verder
De ingrediënten,

De ingrediënten voor jouw schoolfeest!

Specials

Feesten worden pas echt leuk met onze special FX! Ze maken de sfeer van jouw feest helemaal compleet en maken het ook nog eens echt onvergetelijk.


I Love My Ears banner

Hoe goed is jouw gehoor?

Leerlingen zijn vaak nog erg jong, en moeten dus nog erg lang door met hun oren, want schade aan oren is op dit moment nog onherstelbaar. Daarom doen we er alles aan om te voorkomen dat er gehoorsschade wordt opgelopen op het schoolfeest.

bruiloft setup info

Samen met I Love My Ears proberen we ervoor te zorgen dat er niemand gehoorbeschadiging oploopt tijdens het feest. Dat doen we op meerdere manieren...

Ten eerste houden we rekening met de dB niveau's die er de zaal in gaan. Afhankelijk van de leeftijd van het publiek wordt er gekozen wat het maximale aantal dB's wordt. Daarnaast worden de speakers zo hoog mogelijk geplaats, dat zorgt ervoor dat de speakers niet harder hoeven om in het midden van de zaal een hoog volume te geven en zodat er meer afstand zit tussen de speakers en de oren van de voorste partygangers.
We nemen niet aleen maar maatregelen, ook geven we tips en voorlichting aan de leerlingen. Indien gewenst worden er met de kaarten ook gehoorbeschermers verkocht.


Ook iets voor jou? Of wil je meer weten?

Vraag Dj Jonas vrijblijvend aan

of neem contact op met Dj Jonas
Tips gehoorbescherming