Dj JonasDe Dj voor jouw bruiloft!

nu boeken

-

Bruiloft,

Een bruiloft is een feest waar jullie en jullie gasten nog lang over kunnen napraten. Het is een feest waar zowel jullie als de Dj lang naar uit kijken. Op deze pagina vindt u dan ook alles wat u moet weten als u een Dj wilt boeken, en wat u van Dj Jonas kunt verwachten.


tijdlijn planning bruiloft

Muziek

Iedereen heeft een andere smaak en voorkeur voor muziek, en op de avond van jouw leven wil je natuurlijk wel leuke muziek horen. In het eerste contact zal muziek dus een van de onderwerpen zijn. We maken gezamelijk een lijst met wat er zoal wordt afgespeelt op jullie feest!

Setup

De setup bepaald hoe het feest er uit ziet, heb jij je bruiloft in een thema, dan is het leuk als op de foto's op het feest ook het thema herkend kan worden. Daarom wordt er voor elke bruiloft een gepersonaliseerde setup bedacht, die helemaal bij jullie thema past. De hele ruimte kan worden aangepast naar de stijl van uw feest. Daarmee wordt het een feest wat zowel u als uw gasten nooit zullen vergeten!

bruiloft setup info

Ook wordt er met uw wensen op dit gebied rekening gehouden. Special FX zoals rook en confetti zijn twee van de veelgebruikte effecten waar u uit kunt kiezen! En licht en geluidssetups worden gemaakt aan de hand van uw wensen en het aantal gasten op het feest. Daarnaast is het ook mogelijk dat andere artiesten gebruik maken van deze setup!


tijdlijn planning bruiloft

Ook iets voor jou? Of wil je meer weten?

Vraag Dj Jonas vrijblijvend aan

of neem contact op met Dj jonas